Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

Hollywood Movies

Godišnji Horoskop Ovan Za 2021


Ovih dana, Ovan, može se puno naučiti kroz drugu stranu priče. 2020. iznijela je vašu praktičniju i zaštitniju stranu. Bili ste prisiljeni zaroniti toliko duboko unutra, a sada znate što ste sve u stanju poduzeti, a što više ne možete tolerirati u svom životu.


Dok se uvlačite u 2021. godinu sa svojom prirodno znatiželjnom prirodom, može doći do iskrenog osvrta kamo želite voditi emisiju. To znači da tijekom godine morate vratiti ovlasti u nekom svojstvu.

✨ Otkrijte za vas ono što ima 2021. u zvijezdama svojim godišnjim horoskopom! ✨

Saturnov utjecaj u Vodenjaku lijepo lijepi vaš znak pružajući vam povjerenje u karijeri. Ova vam energija može čak pomoći da izliječite neke probleme oko poštovanja i otvorite svoj um novim i drugačijim metodama vođenja. To vrijedi za vas čak i kada se kvadrat formirao između Saturna u vodonosnom znaku i Urana u vašem susjednom znaku Bika 17. veljače, 14. lipnja i 24. prosinca. Izravno se naglašava vaša samopoštovanje tijekom ovih mjeseci kao postajete svjesniji onoga što je najbolje za veće dobro.

Ponekad biste se mogli osjećati rastrgano ako se trudite i pronalazite snagu slijedeći svoje vlastite upute. Ako pazite na nagradu, nikoga nećete ostaviti iza sebe. U stvari, vi urezujete manje poznati put koji će voditi cijeloj zajednici. Ove godine određene pomrčine Mjeseca kolebaju između Strijelca i Blizanaca, aktivirajući vaše osobne zone višeg učenja i duhovnog razvoja i zahtijevajući da pronađete riječi za ono što osjećate.

2021. godine mogli biste imati mnogo trenutaka predznanja ili se osjećati usklađenije sa svojom intuicijom, posebno oko pomrčina Strijelca, što je potpuna pomrčina Mjeseca 26. svibnja i potpuna pomrčina Sunca 4. prosinca.