Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

Učinite to sada dok možete prije nego što se posao vrati!

 Zvijezde vam božanski sjaje u veljači, Vaga. Pripremite se da širom otvorite svoje srce dok planeti kišu pljuskove ljubavi na vas!

1. veljače Venera pleše kroz vašu solarnu petu kuću romantike i kreativnosti i ostaje ovdje do 25. veljače, donoseći svim Vage sreću u pitanjima srca. Novi mjesec u ovom sektoru jedanaestog otvara vam vrata za dobrodošlicu u više strasti s trenutnim partnerom ili pronaći nekoga tko se istinski usklađuje s vašim duhom.

✨ Označite najbolje datume za svoj horoskopski znak sa svojim Mjesečnim horoskopom vage! ✨

Ipak, postoji i mogućnost zabune u vašem ljubavnom životu ovog mjeseca jer je Merkur retrogradan do 20. veljače. Neke Vage mogu čuti od nekoga iz prošlosti ili razmisliti o do posezanju za bivšim. Ako želite, samo naprijed u ranom dijelu mjeseca. Ako se odjednom osjećate nesigurno oko toga na čemu ste s ljubavnikom ili osjećate da niste na istoj stranici, ovo bi bilo dobro vrijeme da pregledate i preispitate svoje interakcije. Odvojite vrijeme da strpljivo raspravljate odakle svatko od vas dolazi.

Sunce plamti u vašu solarnu šestu kuću produktivnosti na osamnaestoj, obećavajući vrlo zauzet tempo rada u tjednima koji slijede. Venera također kovitla naprijed u taj isti sektor počevši od 25.

Međutim, kako se bližite kraju mjeseca, puni mjesec u vašoj solarnoj dvanaestoj kući pojavljuje se na dvadeset i sedmoj. Ovaj luminary potiče vas da se odmorite, napunite i pritajite. Učinite to sada dok možete prije nego što se posao vrati!

Izvanredni dani: 1, 11, 14
Izazovni dani: 6, 20, 27

Tags