Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

U tjednima koji slijede poduzmite korake kako biste se krećeli prema svojim najvažnijim planovima

S toliko planetarne aktivnosti u vašoj solarnoj dvanaestoj kući, jasno je da imate mnogo aktivnosti iza kulisa, Ribe. To bi moglo biti povećanje intuitivnih osjetila ili intenziteta vaših snova. Obratite pozornost na poruke iz svemira sada jer ste mogli imati prst na puls nekih značajnih otkrića. Ovaj isti sektor neba također vlada radeći na projektima u privatnom ili razvijajući stvari koje će potrajati neko vrijeme da se pravo, tako da u svemu znači neka vaši kreativni sokovi teku i brainstorm!

Novi mjesec 11. veljače mogao bi vam pomoći da bubnjate neku prijeko potrebnu inspiraciju ili čak pronađete više vremena za odmor, punjenje i opuštanje ako predugo previše radite.

✨ Označite najbolje datume za svoj horoskopski znak svojim Ribama Mjesečni horoskop! ✨

Merkur je retrogradan i ovaj mjesec do dvadesetog, što može povećati letargični osjećaj i vjerojatnost kašnjenja i stagnacije. Nemojte se stresirati čak i ako smatrate da je ovaj mjesec poput hodanja kroz mulj. Vjerujte procesu. Ti si kao biljka. Treba ti vremena da narasteš.

Sunce ulazi u vaš horoskopski znak 18. veljače, zvoneći zvono vaše rođendanske sezone. U tjednima koji slijede poduzmite korake kako biste se krećeli prema svojim najvažnijim planovima. Venera vam se pridružuje na dvadeset i petoj kako bi vam donijela iznimnu ljepotu, gracioznost i sjaj.

Kraj mjeseca skreće pozornost na vašeg najvažnijeg partnera u ljubavi ili poslu jer se pun mjesec u vašoj solarnoj sedmoj kući pojavljuje 27. veljače. Koristite ovaj luminary kako bi vam pomoći da se približite ili inače očistiti zrak.

Izvanredni dani: 12, 13, 23
Izazovni dani: 6, 17, 27
Tags