Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

Raspravu o načinima poboljšanja sindikata ili čak pronalaženje nekoga s dugoročnim potencijalom ako ste samac

 Tvoja karijera će biti snimanje off vatromet u veljači, Leo! Mars vrtoglavo prolazi kroz vašu solarnu desetu kuću postignuća, što može učiniti ovo strahovito uzbudljivim vremenom za vas da slijedite profesionalne ciljeve. Postavite važne sastanke s poslovnim suradnicima, iznesite svoje planove ili potražite posao s većom plaćom. Promocije, priznanja i javna priznanja mogu se sada očitovati iz prethodno završenog rada.

Međutim, ovaj mjesec mogao bi donijeti i određena kašnjenja i konfuziju s merkur retrogradom koja traje do 20. veljače. Ako možete odgoditi potpisivanje ugovora ili ugovore do nakon tog vremena, bit ćete sretni što jeste.

✨ Označite najbolje datume za svoj horoskopski znak svojim Leo mjesečnim horoskopom! ✨

Mnogo vaše pažnje može biti usmjereno na partnerstva ovog mjeseca sa Suncem, Merkurom, Venerom, Jupiterom i Saturnom u vašoj solarnoj sedmoj kući. To je dobro za približavanje nekome, raspravu o načinima poboljšanja sindikata ili čak pronalaženje nekoga s dugoročnim potencijalom ako ste samac. Novi mjesec jedanaestog je najbolje doba godine za to jer vam može otvoriti vrata ovdje.

Međutim, kao što je već spomenuto, najbolje je pričekati kasnije u mjesecu prije potpisivanja na točkastoj liniji. Ovaj mjesec je odlično vrijeme da se usredotočite na zadovoljstvo, romantiku i pronalaženje sklada u svim svojim vezama.

Kako se bližite kraju mjeseca, pun mjesec u vašoj solarnoj drugoj kući financija raste u noći 27. veljače. To bi moglo donijeti vijesti o povišici, unosnom novom klijentu ili više plaćenom poslu. S Merkur retrogradno više, možete potpisati ugovore sada i biti sigurni da će trajati.

Izvanredni dani: 14, 26, 27
Izazovni dani: 17, 19, 23

Tags