Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

Pokušajte ne potpisivati nikakve ugovore ili pristati na bilo što za to vrijeme jer bi se to moglo kasnije pomicati niz liniju.

 Skoro si nezaustavljiv u veljači, Bik! 

To je zato što si pun energije ogromnom snagom Marsa kroz cijeli mjesec.

Bit ćete otpušteni kako biste se uhvatili u koštac sa svojim ciljevima i mogli ostvariti velik napredak u bilo kojem od svojih osobnih ili profesionalnih planova.

Preuzmi inicijativu. Budite vođa. Nemoj sjediti u sjeni.

Međutim, unatoč vašem entuzijazmu, ovaj mjesec bi mogao vidjeti neka kašnjenja u vezi s karijerom s Mercury retrograde do 20 veljače.

Pokušajte ne potpisivati nikakve ugovore ili pristati na bilo što za to vrijeme jer bi se to moglo kasnije pomicati niz liniju.To bi se, doduše, moglo pokazati teškim jer će vam novi mjesec jedanaestog sigurno donijeti neke svježe prilike.

Ako možete odbiti potpisivanje ili ih najaviti do kasnije u mjesecu, bit ćete sretni što jeste.

✨ Označite najbolje datume za svoj horoskopski znak svojim Taurus mjesečnim horoskopom! ✨ 


Venera bi vam mogla donijeti pljesak i priznanje do 25. veljače dok svjetluca sa svog smuđa u vašoj solarnoj desetoj kući postignuća. Nakon toga pleše u tvoju solarnu jedanaestu kuću prijateljstva. Očekujte da ćete biti okruženi mnogim ljudima koji vas vole i podržavaju u tjednima koji slijede.

Veljača završava punim mjesecom u vašoj solarnoj petoj kući ljubavi, kreativnosti i plodnosti na dvadeset i sedmoj. Ova svjetiljka zasigurno će vam zapaliti srce i donijeti vam priliku da se dublje zaljubite u sadašnjeg partnera ili pronađete nekog novog.

Izvanredni dani: 13, 24, 27
Izazovni dani: 1, 10, 19

Tags