Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

Označite najbolje datume za svoj horoskopski znak svojim Mjesečnim horoskopom Ovan

Veljača stiže s glavnim fokusom na vaše financije, Ovan. To je zato što vaš vladar Mars ovog mjeseca ponovo pokreće ovaj sektor. To bi vam moglo povećati troškove tijekom tog vremena, ali i navesti vas da zaradite toliko više. Ovo bi bilo izvrsno vrijeme za traženje bolje plaćenog posla ili, ako ste slobodnjak, lovite više klijenata.

Venera, planet užitka, pleše kroz vašu solarnu jedanaestu kuću od 1. do 25. veljače, unoseći smijeh, radost i slatkoću u vaš društveni život. S mladim mjesecom koji u ovu istu sferu stiže jedanaestog, sigurno ćete se čuti s mnogim prijateljima u tjednu koji slijedi. Možda ćete čak biti pozvani na događaj koji za vas nudi i osobne i profesionalne mogućnosti.

✨ Označite najbolje datume za svoj horoskopski znak svojim Mjesečnim horoskopom Ovan! ✨

No polako ovaj mjesec, pogotovo jer je Merkur retrogradan do 20. veljače. U to ćete vrijeme možda čak čuti i stare prijatelje ili kontakte.Da biste završili mjesec, pun mjesec u vašoj šestoj solarnoj kući izlazi u noći dvadeset sedme. To vas može učiniti izuzetno produktivnima, a možda će vam trebati i da završite važan projekt za svog poslodavca. Ako tražite novi posao, mogli biste se trenutno pojaviti.Taj isti svjetiljka umjesto toga mogao bi vam skrenuti pažnju na vaše zdravlje, kondiciju ili prehranu, pa ako nešto iskoči, riješite to odmah. Neki od vas mogli bi zaključiti da je vrijeme da započnete novi režim vježbanja koji vam može energizirati život.Izvanredni dani: 11, 13, 15
Izazovni dani: 6, 17, 199

 

 

 

 

Tags