Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

Neki karcinomi mogu postati duboko usredotočeni na akademski

 Dok moćni Mars zapali vašu solarnu jedanaestu kuću zajednice, osjetit ćete da je vaš društveni život vrlo aktivan ovog mjeseca. To će vjerojatno donijeti uzbudljive vijesti od prijatelja, kao i mogućnosti za događaje i okupljanja. Ako ste u mogućnosti napraviti neko vrijeme za zabavu i avanturu, ići za to. Bit će ti drago što jesi!

Venera klizi u vašu solarnu osmu kuću intimnosti 1. veljače i ostaje ovdje do 25. veljače, što može povećati vašu potrebu za privrženošću i senzualnošću.

✨ Označite najbolje datume za svoj horoskopski znak sa svojim mjesečnim horoskopom raka! ✨

Novi mjesec u ovom istom sektoru jedanaestog mogao bi vam pomoći da se zbližite u vezi ili ćete otići jednom za svagda. Ako se prijavljujete za financijsku pomoć, stipendiju ili zajam, ona bi sada mogla stići. Međutim, Merkur je retrogradan do 20. veljače, stoga pripazite na donošenje bilo kakvih ispušnih sporazuma ili odluka ovog mjeseca.

Sunce se seli u vašu solarnu devetu kuću ekspanzije na osamnaestoj, mami vas da tražite nove horizonte u mjesecu koji je pred nama. Neki karcinomi mogu postati duboko usredotočeni na akademski, imigracijski, izdavački ili putni plan koji im pomaže da se osjećaju kao da provaljuju u novi teritorij.

Kako se mjesec bliži kraju, pun mjesec u vašoj solarnoj trećoj kući komunikacije mogao bi vas vidjeti kako lansirate važnu poruku oko 27. veljače. To bi mogla biti kulminacija u vezi pisanja, govora ili marketinškog pothvata. Koristite svoj glas sada jer ljudi će slušati ono što imate za reći.

Izvanredni dani: 22, 23, 24
Izazovni dani: 10, 17, 19

Tags