Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

Najbolja stvar za učiniti sada je usredotočiti se više na zabavu, opuštanje i strategiziranje, a ne lansirati bilo što važno

 Ti si kozmički favorit u ovom trenutku, Vodenjaci! S toliko planetarne snage u horoskopski znak, imate rijetku priliku usmjeriti sve događaje u svoju korist. Sunce, Merkur, Jupiter i Saturn već su vam se vrtjeli nadohvat ruke, ističući vaše osobne ciljeve i planove. Venera vam se pridružuje 1. veljače i ostaje do 25. veljače. S božicom užitka u vama, sada je odlično vrijeme da ažurirate svoj izgled ili prigrlite romantiku.

Novi mjesec jedanaestog je najvažniji u godini za vas jer stavlja vaše želje i nade ispred i u središte. U narednom tjednu svakako poduzmite akciju za izgradnju života iz snova.

✨ Označite najbolje datume za svoj horoskopski znak svojim Aquarius Mjesečnim horoskopom! ✨

Međutim, unatoč svim ovim sretnim vijestima, trickster planet Mercury vrti se unatrag u vašem horoskopski znak do 20. veljače. To može donijeti mnogo sporiji tempo svemu oko vas i uzrokovati kašnjenja, pogrešnu komunikaciju i zbunjenost. Najbolja stvar za učiniti sada je usredotočiti se više na zabavu, opuštanje i strategiziranje, a ne lansirati bilo što važno. Nakon što se Merkur probudi krajem mjeseca, možete potpisati ugovore, objaviti i pristati na partnerstva.

Posljednja trećina mjeseca donosi vaše financije u vašu svijest dok sunce zagrijava vašu solarnu drugu kuću. S Venerom koja vam pravi magnet za novac od dvadeset i petog na dalje, možete lakše povećavati svoje prihode. Ako želite tražiti prekrasne stvari, onda ste također omiljeni da to učinite.

Konačno, za kraj mjeseca, pun mjesec u vašoj solarnoj osmoj kući zajedničke imovine pojavljuje se 27. veljače. Ovo svjetleće bi moglo donijeti vijest o odobrenju stipendije, kredita, financijske pomoći, nagodbe o razvodu ili velike isplate ako ste čekali da stigne.

Izvanredni dani: 8, 11, 12
Izazovni dani: 1, 10, 17

Tags