Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

Ipak, unatoč porivu za opuštanjem s obitelji, pun mjesec u vašoj solarnoj desetoj kući postignuća

 Vaš um bi mogao biti posebno aktivan ovog mjeseca s toliko planetarne aktivnosti koja osvjetljava ovo područje vašeg života, Strijelcu. Venera se uzdiže u vašu solarnu treću kuću komunikacije 1. veljače i ostaje ovdje do 25. veljače. To znači da možete pronaći savršene riječi koje će šarmirati svakoga koga želite impresionirati.

Novi mjesec pojavljuje se u ovoj istoj areni jedanaestog, što vam vjerojatno daje poticaj da dodatno istražite inicijativu pisanja, govora, oglašavanja ili marketinga. Ugovori se često pojavljuju kada se dogodi ovakvo svjetleće mjesto.

✨ Označite najbolje datume za svoj horoskopski znak sa svojim Strijelcem Mjesečni horoskop! ✨

Međutim, unatoč uzbudljivim i znatiželjnim mislima koje sada možda imate, Merkur retrogradan u ovoj istoj zoni događa se istovremeno i traje do 20. veljače. Unatoč vašoj želji da pišete, govorite i povezujete se, možda ćete se osjećati kao da ste zaglibili u pogrešnoj komunikaciji i kašnjenju. Najbolje je iskoristiti ovo vrijeme za razmišljanje, dnevnik i strategiziranje umjesto da pristanete ili najavite bilo što. Kasnije tijekom mjeseca, bit ćete daleko omiljeniji.

Sunce se seli u vašu solarnu četvrtu kuću udomaćiti na osamnaestom, donoseći vam duboki poriv za tlom, središtem i udobnim kod kuće. Mnogi Strijelci mogu pronaći više zadovoljstva popravljajući svoj prostor krajem mjeseca.

Ipak, unatoč porivu za opuštanjem s obitelji, pun mjesec u vašoj solarnoj desetoj kući postignuća pojavljuje se 27. veljače. Ovaj luminary može zapaliti svoje ime u zvijezdama i donijeti promociju, povoljan tisak, ili prekretnica postignuće.

Izvanredni dani: 7, 11, 14
Izazovni dani: 5, 6, 27

Tags