Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

Ako ste razmišljali o pisanju knjige, ovo bi bilo izvrsno vrijeme da dovršite svoj prijedlog

 Veljača jamči da je vaš um visoko usmjeren na vaše prihode i prosperitet, Jarce. Iako uvijek volite graditi svoj život kao posao, posebno ste omiljeni da povećate svoje obilje ovog mjeseca i tijekom 2021.

Sunce, Merkur, Jupiter i Saturn već skrenu pozornost na vašu solarnu drugu kuću, a Venera im se sretno pridružuje čim mjesec počne. Ona ostaje ovdje do 25. veljače, a vi biste za to vrijeme mogli biti magnet za novac!

✨ Označite najbolje datume za svoj horoskopski znak svojim Jarcem Mjesečni horoskop! ✨

Novi mjesec u ovom sektoru pojavljuje se jedanaestog, možda donoseći vijesti o povišici, unosnom novom klijentu ili ponudi bolje plaćenog posla. Prijavite se svugdje ako tražite posao.

Međutim, unatoč toj dobroj sreći, Merkur je retrogradan do 20. veljače, što bi moglo usporiti dio vašeg napretka. To bi moglo dovesti do kašnjenja ili zabune u vezi s financijskim pitanjima.

Kraj mjeseca mogao bi vam izazvati vihor mentalne aktivnosti, iako, kao pun mjesec u vašoj devetoj kući ekspanzije svjetluca u noći dvadeset i sedme. Ovo svjetleće mjesto donosi vrhunac medijskom, akademskom, izdavačkom, imigracijskom ili putnom pitanju. Bez obzira na sve, bit ćete željni vinuti se u svježem smjeru. Ako ste razmišljali o pisanju knjige, ovo bi bilo izvrsno vrijeme da dovršite svoj prijedlog i pošaljete ga pravu agenciju. Ako ste bili u potrazi za preseljenjem u inozemstvo, proboj u vezi vaše vize konačno mogao doći svoj put.

Izvanredni dani: 8, 9, 24
Izazovni dani: 6, 7, 20

Tags