Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

Ako se želite uzdići više, iskoristite ovu planetarnu snagu u svoju korist.

 Veljača bi se mogla osjećati posebno sporo za tebe, Blizanci. To je zato što vaš vladar Merkur brzo spava u retrogradnom ciklusu do 20. veljače. Čak i nakon što se probudi, on će biti groggily sustizanje do brzine kroz preostale dane.

Moćni Mars, planet pogona, zapali vašu solarnu dvanaestu kuću odmora, potičući vas da se pritajite, odmorite i napunite baterije. Ne dopustite da vas sporiji tempo stres. Umjesto toga, pronađite načine da iskoristite vibru kako biste uhvatili korak sa zadacima ili si dali neki prijeko potreban TLC.

✨ Označite najbolje datume za svoj horoskopski znak svojim Gemini mjesečnim horoskopom! ✨

Novi mjesec u vašoj solarnoj devetoj kući ekspanzije pojavljuje se jedanaestog, otvarajući vam vrata u vezi akademske, imigracijske, putničke ili izdavačke stvari. Međutim, ako vam se predoči ugovor, to ne bi bilo idealno vrijeme za potpisivanje. Ako ste pritisnuti, samo imajte natuknite da bez obzira na dogovor koji napravite može završiti pomicanje kasnije.

18. veljače, uzburkano sunce ulazi u vašu solarnu desetu kuću postignuća za mjesec koji je pred nama. Venera se pridružuje našem velikom rasvjetnom tijelu ovdje na 25. To znači da biste sada i u tjednima koji slijede mogli pronaći velike profesionalne prilike koje vam dolaze na put. Moguće su priznanje, pljesak i nagrade. Ako se želite uzdići više, iskoristite ovu planetarnu snagu u svoju korist.

Mjesec završava punim mjesecom u vašoj solarnoj četvrtoj kući kućanstva na dvadeset i sedmoj, uzrokujući da se usredotočite na ravnotežu između posla i života. Neki Blizanci mogli bi se preseliti u ovom trenutku, odlučiti da je vrijeme da poprave svoj prostor ili se trebaju pozabaviti obiteljskom stvari.

Izvanredni dani: 8, 13, 21
Izazovni dani: 10, 19, 20

Tags