Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

Ako prisustvuješ, mogao bi biti u ogromnom raspoloženju.

 Sporiji tempo života zajamčen je u veljači, Škorpionu. To je zato što se Merkur, planet komunikacije i jasnoće, vrti unatrag do dvadesetog. To bi vas moglo ponovno razmotriti ili preispitati neke planove u vezi s domom, nekretninama ili obiteljskom stvari. Unatoč nekim kašnjenjima ili neizvjesnosti, velika dio planetarne energije može umjesto toga donijeti prilike za rast i sreću u ta ista područja.

Venera, planet ljubavi, ulazi ovdje 1. veljače i ostaje do 25. veljače, osiguravajući ugodnije vrijeme kod kuće, pa čak i dajući vam inspiraciju da ažurirate svoj prostor ako želite. Može se pojaviti i više smijeha i slatkoće s članovima obitelji.

✨ Označite najbolje datume za svoj horoskopski znak svojim Mjesečnim horoskopom Škorpion! ✨

Novi mjesec u ovoj regiji događa se jedanaestog, vjerojatno donoseći iznenadno kretanje u vezi s domaćim situacijama u središtu vašeg uma. Međutim, ako možete zadržati donošenje bilo kakvih značajnih odluka do nakon 20 veljače, bit ćete sretni što ste učinili.

Sunce se useli u vašu solarnu petu kuću romantike na osamnaestoj, kojoj će se uskoro pridružiti Venera, planet ljubavi, na dvadeset i petoj. To bi jednim Škorpionima moglo donijeti blistavu priliku da upoznaju nekog novog ili donesu senzualnost onima koji su već predani.

Mjesec završava punim mjesecom u vašoj solarnoj jedanaestoj kući prijateljstva 27. veljače. Poziv na lijep događaj ili umrežavanje soiree je vjerojatno da će doći k vama sada. Ako prisustvuješ, mogao bi biti u ogromnom raspoloženju.

Izvanredni dani: 12, 27, 28
Izazovni dani: 1, 2, 19

Tags