Upišite ovdje da biste dobili rezultate pretraživanja !

Ako je moguće, pokušajte ne potpisivati ugovore do nakon ovog ciklusa

 S toliko aktivnosti u vašoj solarnoj šestoj kući produktivnosti, jasno je da imate mnogo željeza u vatri! To dobro sluti na Djevice koje traže posao ili su zainteresirane za preuzimanje više projekata sa svojim trenutnim poslodavcem.

Venera, planet harmonije, ulazi u ovaj sektor 1. veljače i ovdje ostaje do 25. veljače. Smijeh, kreativnost i prijateljstvo mogli bi ispuniti vaše radno mjesto jer uživate u vremenu sa suradnicima i klijentima više nego obično.

✨ Označite najbolje datume za svoj horoskopski znak svojim mjesečno horoskopom Djevice! ✨

Novi mjesec jedanaestog mogao bi donijeti novi posao na vaš način ili više zadataka preko vašeg stola. Ako sada naporno radite na njima, možete istinski impresionirati svog šefa ili druge autoritete dok nastavljate svoj uspon na vrh. Ova ista sfera također se povezuje s vašom prehranom, fitnessom i zdravstvenim režimom, pa ako želite poboljšati bilo što u tim područjima, ovo je dobro vrijeme za početak novih obrazaca.

Međutim, vaš vladar Merkur retrogradan je do 20. veljače, što će sigurno donijeti sporiji tempo u život, a mogli biste se osjećati kao da udarate u zamke gdje god se nalazili. Ako je moguće, pokušajte ne potpisivati ugovore do nakon ovog ciklusa. Međutim, ponekad morate udariti dok je željezo vruće kako biste zgrabili priliku. Samo imajte na imajte na primjer da ako potpišete sporazum, možda će se morati kasnije pomaknuti niz cestu.

Na osamnaestoj, sunce pali vašu solarnu sedmu kuću partnerstva. Venera pleše u istu arenu počevši od 25. To govori o sretnim odnosima i prilici da se približimo značajnom drugom. Pojedinačni Djevice mogu imati sreće da privuku nekoga s dugoročnim potencijalom.

Mjesec završava punim mjesecom u vašem znaku na dvadeset i sedmom, što bi vas moglo staviti u središte pozornosti i vjerojatno donijeti iskren cilj na dohvat ruke.

Izvanredni dani: 8, 13, 27
Izazovni dani: 10, 20, 26

Tags